söndag 4 september 2011

Många säckar blev det

46 stycken faktiskt. Och då har vi inte tagit allt. Inte det som fortfarande luktade och såg ut som spån. Det jag pratar om är den gamla isoleringen på vinden. Golvet är helt bortplockat och en fruktansvärd massa spån med allehanda annat innehåll är nedskyfflat i säckar. Säckarna står nu i en tjusig fyrkant runt presenningen i trädgården. Där får de stå över vintern och kväva lite ogräs.
Det känns skönt att det tråkiga, smutsiga spånskyffleriet är klart. Nu kommer den roliga biten! Uppbyggandet.
Skönt också att bli av med plasten, mushålen och de sviktande golvplankorna. In med lite fräscht kutterspån och träplank!

5 kommentarer:

  1. Ack ja, visst är det skönt att få bort. Och duschen etterpå..
    Ännu härligare när alla säckar med skräp är borta.

    SvaraRadera
  2. Så skönt att läsa att ni tar bort plasten och ska ha in kutterspån istället för tvärtom! Det är ju betydligt vanligare att folk (helt i onödan) öser ur den gamla torra spånen för att lägga in plast och sedan glasull eller nåt. //Sophie

    SvaraRadera
  3. Spännande att följa projektet med övervåningen, jag har samma sak på gång snart!

    Ang min skorsten, den dåliga skorstenen ska rivas ner till bjälklaget och sen muras upp igen, ca 2 meter. Det blev 8000 i arbete och 3000 i material, det är utan moms men även utan ROT avdrag. Dessutom sa han att det var ett takpris och att det antagligen skulle bli billigare. Tidigare har jag fått andra, dyrare prisförslag.

    Lycka till med allt!

    SvaraRadera
  4. Usch för att gräva ur spån. Ett satans skitgöra.
    Men sen kommer det roliga!!! :)

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Ser fram emot resultatet.
    Du har en ny läsare ;)
    MVH//Hanna

    SvaraRadera