onsdag 3 augusti 2011

Nytt kök i lilla huset!


Titta på den här bilden. Det ser väl ganska mysigt ut? Men det var det inte. Inte alls faktiskt. Golvet var ett låtsasträgolv i form av plastmatta. Köksdelen hängde lite på trekvarten och tapeterna hade mysko fläckar här och var och över alltihop stod en inte alls angenäm, unken lukt som ingen storstädning i världen rådde på.

Med mod i barm och kraft i arm, utrustade med kofot och lite andra redskap, och ett antal turer till brädgården är köket nu förvandlat. Fortfarande saknas lite lister, ett eller två lager färg på ett par ställen och kanske lite annat småpyssel, men i det stora hela är det klart!


Ta-da! Vad tycks. Synd att det inte finns luktblogg, för den allra största förändringen är nästan lukten. Nu luktar det friskt trä, såpa och lite linolja. Mumsigt helt enkelt!

4 kommentarer:

  1. Fint! Hoppas småpysslet kommer på plats, har väldigt dåliga erfarenheter av småpyssel som aldrig blir av...
    Är det ett madrasstyg du har som gardin?

    SvaraRadera
  2. Ja, tyget är ett madrasstyg vi hittade i en kista på en av krypvindarna. Lite kul eftersom vi hade pratat om de senaste veckorna om det gick att hitta sådant tyg i nyproduktion, och så hittar vi precis lagom mycket här hemma hos oss själva! Och småpysslet... ja, det är märkligt hur svårt det akn vara att få de sista listerna på plats. Men vi har förtröstan!

    SvaraRadera
  3. Fin stuga!! Ni har lagt ett fint trägolv, vad har ni valt för sort i stugan?

    SvaraRadera
  4. Vi har valt ett furugolv, enklast möjliga variant från Bauhaus. Inga märkvärdigheter alltså, men vi blev nöjda med resultatet!

    SvaraRadera